Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Калановић: УРС против параде поноса

rssBookmark and Share

Куршумлија 24.02.2014. ЈужнаСрбија.Инфо

Потпредседница УРС-а Верица Калановић казала је данас на изборној конвенцији у Куршумлији да та странка подржава све припаднике мањине, укључујући и права ЛГБТ популације, али да је изричито против одржавања параде поноса.

Калановић: УРС против параде поноса

Осврнувши се на ЛГБТ популацију у Србији, Калановићева је казала да УРС подржава све припаднике мањине, као и ЛГБТ популацију, али је против параде поноса и сличних окупљања ЛГБТ особа, због ''немире и насиља'' која се том приликом догоде.

Председник Уједињених региона Србије Млађан Динкић поручио је да је, захваљујући политици те странке, отворена фабрика Симпо ''Шик'' у Куршумлији, која је, према његовим речима, док је он био министар добро пословала, а радници редовно примали плате, што сада уопште није тако.

"Захваљујући политици Уједињених региона Србије покренут је посао у Симпо ''Шик'', али радници сада не примају редовно ни минималац, док су док сам ја био министар примали редовно своје плате'' рекао је Динкић на предизборној конвенцији у Куршумлији.

Динкић је упитао шта су друге политичке странке урадиле и колико су фабрика изградили и људи запослили у Куршумлији и Топличком округу.


#   Куршумлија   УРС   Млађан Динкић   ЛГБТ   Верица Калановић   политичке странке
@regionisrbije @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима