Južna Srbija Info

Kalanović: URS protiv parade ponosa

rssBookmark and Share

Kuršumlija 24.02.2014. JužnaSrbija.Info

Potpredsednica URS-a Verica Kalanović kazala je danas na izbornoj konvenciji u Kuršumliji da ta stranka podržava sve pripadnike manjine, uključujući i prava LGBT populacije, ali da je izričito protiv održavanja parade ponosa.

Kalanović: URS protiv parade ponosa

Osvrnuvši se na LGBT populaciju u Srbiji, Kalanovićeva je kazala da URS podržava sve pripadnike manjine, kao i LGBT populaciju, ali je protiv parade ponosa i sličnih okupljanja LGBT osoba, zbog ''nemire i nasilja'' koja se tom prilikom dogode.

Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić poručio je da je, zahvaljujući politici te stranke, otvorena fabrika Simpo ''Šik'' u Kuršumliji, koja je, prema njegovim rečima, dok je on bio ministar dobro poslovala, a radnici redovno primali plate, što sada uopšte nije tako.

"Zahvaljujući politici Ujedinjenih regiona Srbije pokrenut je posao u Simpo ''Šik'', ali radnici sada ne primaju redovno ni minimalac, dok su dok sam ja bio ministar primali redovno svoje plate'' rekao je Dinkić na predizbornoj konvenciji u Kuršumliji.

Dinkić je upitao šta su druge političke stranke uradile i koliko su fabrika izgradili i ljudi zaposlili u Kuršumliji i Topličkom okrugu.

Komentara: 0


#   Kuršumlija   URS   Mlađan Dinkić   LGBT   Verica Kalanović   političke stranke
@regionisrbije @


 


[ Dodaj komentar ]