Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Крстовић:Напредњаци нису избачени из владајуће већине

rssBookmark and Share

12.11.2012. Izvor:Agencija TANJUG

Председник општине Блаце Радоје Крстовић (ДСС) демантовао је вечерас тврдње у саопштењу Општинског одбора Српске напредне странке (СНС) у Блацу да су избачени из владајуће коалиције у том граду.

Крстовић:Напредњаци нису избачени из владајуће већине

Крстовић је казао да је изненађен и затечен саопштењем које је издао Општински одбор СНС у Блацу и да председник Општинског одбора напредњака Милан Миљковић, који потписује саопштење, обавља функцију заменика председника Општине.

„Тачно је да су сви чланови Управног одобра Дома здравља разрешени дужности, јер за шест месеци нису одржали ниједну седницу, чак ни конститутивну. Међу њима има припадника свих владајућих странака“, казао је Крстовић Танјугу.

У раније данас издатом саопштењу Општинског одобра СНС у Блацу, наведено је да је политичка ситуација у општини Блаце резултирала избацивањем СНС-а из владајуће већине, на синоћној седници Скупштине општине Блаце.

„Након насилног одузимања мандата одборници из одборничке групе СНС, спроведеног уз флагрантно кршење Закона о локалним изборима, одборници УРС, ДСС и СПС, уз помоћ два одборника ДС, сменили су досадашње чланове управних одбора из Српске напредне странке“, тврди се у саопштењу које је потписао председник ОО СНС и актуелни заменик председника општине Милан Миљковић.

Владајућу коалицију у Блацу чине ДСС, УРС, СПС и СНС, док је у опозицији ДС.


#   Општински одбор
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима