Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Krstović:Naprednjaci nisu izbačeni iz vladajuće većine

rssBookmark and Share

12.11.2012. Izvor:Agencija TANJUG

Predsednik opštine Blace Radoje Krstović (DSS) demantovao je večeras tvrdnje u saopštenju Opštinskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Blacu da su izbačeni iz vladajuće koalicije u tom gradu.

Krstović:Naprednjaci nisu izbačeni iz vladajuće većine

Krstović je kazao da je iznenađen i zatečen saopštenjem koje je izdao Opštinski odbor SNS u Blacu i da predsednik Opštinskog odbora naprednjaka Milan Miljković, koji potpisuje saopštenje, obavlja funkciju zamenika predsednika Opštine.

„Tačno je da su svi članovi Upravnog odobra Doma zdravlja razrešeni dužnosti, jer za šest meseci nisu održali nijednu sednicu, čak ni konstitutivnu. Među njima ima pripadnika svih vladajućih stranaka“, kazao je Krstović Tanjugu.

U ranije danas izdatom saopštenju Opštinskog odobra SNS u Blacu, navedeno je da je politička situacija u opštini Blace rezultirala izbacivanjem SNS-a iz vladajuće većine, na sinoćnoj sednici Skupštine opštine Blace.

„Nakon nasilnog oduzimanja mandata odbornici iz odborničke grupe SNS, sprovedenog uz flagrantno kršenje Zakona o lokalnim izborima, odbornici URS, DSS i SPS, uz pomoć dva odbornika DS, smenili su dosadašnje članove upravnih odbora iz Srpske napredne stranke“, tvrdi se u saopštenju koje je potpisao predsednik OO SNS i aktuelni zamenik predsednika opštine Milan Miljković.

Vladajuću koaliciju u Blacu čine DSS, URS, SPS i SNS, dok je u opoziciji DS.


#   Opštinski odbor
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima