Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

DS Niš: Gradska opština Pantelej da se odgovorno ponaša prema imovini građana!

rssBookmark and Share

Niš 29.10.2018. Južna Srbija Info

Opštinski odbor Demokratske stranke Pantelej javno proziva gradske funkcionere i pita, "aman ljudi, dokle? Gde je kraj samovolji i bahatosti funkcionera gradske opštine Pantelej!?", piše u dopisu GrO DS-a u Nišu.

DS Niš: Gradska opština Pantelej da se odgovorno ponaša prema imovini građana!

U saopštenju dalje navode...

Poznato je da gospoda iz Srpske napredne stranke u opštini Pantelej vole automobile marke“škoda“. Znamo i da vole da putuju. Problem je što im ta marka ne leži, prosto ih neće. Ovo je bilo malo šaljivo, međutim ozbiljno govoreći, oni moraju da nauče najvažniju lekciju. Ozbiljan i savestan odnos prema sugrađanima i posebno prema parama koje troše od istih. Ovo nije primer kako se ponaša odgovorna vlast.  

Pre nekih godinu dana predsednik Skupštine opštine Pantelej Srđan Nešić imao je saobraćajni udes sa službenim autom“škoda superb“u Donjoj Vrežini. Pre par dana je u Durlanu prema pisanju novinara stradalo i drugo službeno vozilo marke“škoda“. Ko je sada bio za volanom? Da li je za volanom možda bio Bratimir Vasiljević? 

U junu ove godine je ista opština na tenderu kupila novi auto (iste marke), u vrednosti 26 000 evra, koji ide na teret Nišlija. Ovo je primer da nema mere za funkcionere Sprske napredne stranke iz opštine Pantelej. 

Opštinski odbor Demokratske stranke Pantelej ponavlja javnu kritiku ovako bezobzirnog ponašanja aktuelne vlasti u vreme opšte besparice i apeluje na građane da na osnovu rada i rezultata funkcionera Sprske napredne stranke u prethodnih sedam godina, dobro razmisle kome će da poklone poverenje na predstojećim izborima.      

Komentara: 0


#   Niš   DS   saobraćajna nezgoda   automobili   imovina   Pantelej   Bratimir Vasiljević   Opštinski odbor   Pantelej gradska opština   Srđan Nešić
@demokrate @


 


[ Dodaj komentar ]





Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima