Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Није добар Секи Алексић, а за водовод је одличан

rssBookmark and Share

06.09.2014.

Марко Станковић је Андрејевићева десна рука у нишком Водоводу, а већ се налази на челу његове приватне фирме „Прохром“.

Није добар Секи Алексић, а за водовод је одличан

Марко Станковић раније је био водитељ и уредник на једној локалној телевизији а српској јавности маестрално се представио 2010. године, када се пријавио на кастинг за избор кандидата за асистента певачице Секе Алексић у склопу ријалити шоу-програма „Моја десна рука“.

Станковић се тада пред камерама ТВ „Фокс“ похвалио тадашњом страначком функцијом - да је „шеф инфо службе СНС у Нишу“, али и да познаје борилачке вештине аикидо и џију-џицу. Узор му је Берлускони.


Све Андрејевићеве афере

Андрејевић се нашао у жижи јавности након што је „Блиц“ открио да не плаћа редовно рате дуга за комуналије, који је већи од 438.000 динара који је преузео за стан у власништву његове мајке, као ни редовну потрошњу. Потом је службени аутомобил Водовода усликан у поноћ испред његове зграде јер их је користио као своја, а исти ауто је усликао и пре неколико месеци испред Народне скупштине у време заседања парламента. Након тога се сазнало и да има приватну фирму „Прохром“ која је више од 950 дана у блокади за износ од 672.000 динара, те да је више од шест месеци паралелно био директор и своје приватне фирме и Водовода, а поред тога био је на седам функција истовремено.

Према подацима до којих је дошао „Блиц“, Станковић је прво запослен на место координатора физичко-техничког обезбеђења у Водоводу, али га је Дејан Андрејевић унапредио у шефа протокола.

- Марко прима плату 50.000 динара. Он нема велике обавезе, а према мојим информацијама, чак користи и службено возило Водовода, које има осам седишта - каже наш саговорник.

Према сазнањима „Блица“, Станковићево радно место описано је на следећи начин:
Обавља „најсложеније протоколарне послове који се односе на активност и сусрете директора или других чланова директоријума предузећа у граду, земљи и иностранству и непосредно сарађује са службама других протокола, стара се о реализацији планираних активности...“.

Изгледа да је Андрејић проценио да ово није превелик залогај за Станковића, чији квалитет са друге стране Сека Алексић није препознала и није га ангажовала за свог асистента. Ипак, његови резултати у „Прохрому“ му не говоре у прилог пошто је та фирма скоро 1.000 дана у блокади.
Станковић на кастингу код певачице

„Ваша питања у вези са запосленима у ЈКП ‘Наиссус‘ проследио сам надлежној служби и по добијању података од њих проследићу Вам одговоре у примереном року“, написао је Андрејевић у одговору на питања о запошљавању Станковића. Са Марком Станковићем нисмо успели јуче да ступимо у контакт, пише Блиц.

 


#   СНС   Водовод ЈКП   Сека Алексић   Дејан Андрејевић   Марко Станковић   Прохром   Наиссус ЈКП   радно место
@sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима