Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Очекивано, Станковић сам на дебати са Вучићем, без Вучића испред нишке Градске куће

rssBookmark and Share

Ниш 30.05.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

Иако помпезно најављена, мало "пародично" дебета кандидата за градоначелника коалиције “Бирамо Ниш” Ђорђа Станковиа и председника Александра Вучића није се догодила испред Градске куће у Нишу. Наравно сви су били свесни да се Вучић неће појавити, јер је завршни скуп листе „Александар Вучић – Ниш сутра“ још увек трајао али и због....

Очекивано, Станковић сам на дебати са Вучићем, без Вучића испред нишке Градске куће

Саопштење листе “Бирамо Ниш” преносимо у целости..

КВАЗИ кандидат за сва места у локалним самоуправама очекивано се НИЈЕ појавио на дуелу јер већ 12 година не сме да се бори са политичким противницима. Одлучио сам да му се обратим и укажем на све лажи које је изговорио само 2 км одавде у хали Чаир! Осим тога, представићу вам наш план за првих 100 дана локалне власти у Нишу," рекао је Ђорђе Станковић.

"Прво, морам нагласити да је данас киша пала и да су све улице око хале биле поплављене. Људи су се борили са поплавом до уласка. То је реалност са којом живе сви становници тог дела Медијане, јер нема јужног колектора! За то сте криви ви из СНС-а и баш зато ћете на том бирачком месту бити најубедљивије поражени, јер ти људи неће да гласају за вас!" поручио је Станковић.

"Данас смо у Чаиру видели људе из Чачка, Лесковца, Врњачке Бање, Старе Пазове, Бора, Зајечара, Ужица, Београда, Јагодине и Ваљева. Најмање је било Нишлија, јер Нишлије вас неће. Нишки СНС је увезао носиоца листе из Београда, па је тако увезао и учеснике из других делова Србије. Сви ови људи су могли чути следеће: Сејање страха од неке нове локалне власти!" додао је Станковић.

"Нећу понављати све страхоте којима је Вучић сејао језу у свом говору, јер је и понављање недостојно човека, али ћу рећи да је дошао у погрешан град да плаши," рекао је Станковић.

"Прво да сте нам живи и здрави, о свим вашим успесима ће локалне власти Ниша најбоље одредити истрагу која је планирана за 3. јун! Налазимо се испред зграде која је огрезла у корупцији, Драгане Сотировски, али и испред моста и платоа који су коштали 500.000.000 динара, од којих је 30% узео Горан Весић, и ви ништа нисте урадили!" истакао је Станковић.

"Вучић је опет обећао стадион! Па где је? Слушамо то већ 10 година. Сви петолигаши су добили стадионе, Ниш није! Поред тога, уништили сте наш спорт у сваком погледу, од рукомета до кошарке и фудбала. Више вам не верују и никад више неће гласати за вас! Довољно је да Ниш буде друголигаш, доста је!" нагласио је Станковић.

"Нишлије 2. јуна бирају Ниш и преузимају судбину у своје руке!" поручио је Станковић.

"Што се тиче аеродрома који сте нам одузели, уништили сте га, а нисте га унапредили. Успешно уништавате све лоу кост компаније да би Аир Сербиа имала монопол са субвенционисаним, али опет скупим летовима. То ће се променити, Ниш мора да одлучује о свом аеродрому!" закључио је Ђорђе Станковић.


#   Ниш   Александар Вучић   Горан Весић   локални избори 2024   Ђорђе Станковић
@avucic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима