Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Вучић поручио "својима", нема неправилности, да се преброје поново гласови, не журите са слављем

rssBookmark and Share

Ниш 05.06.2024. З. Стојнић, Јужна Србија Инфо

Председник Србије Александар Вучић изнео је јасне ставове и поруке у вези са ситуацијом у Нишу и изборним резултатима. Истиче да не постоји неправилност у гласању, те позива представнике листе "Александар Вучић – Србија сутра" да детаљно преброје гласове и разговарају са људима.

Вучић поручио "својима", нема неправилности, да се преброје поново гласови, не журите са слављем

Уверен је да би на новим изборима њихова листа победила још убедљивије. Критикује журбу у формирању власти, истичући да је битније фокусирати се на развој и планирање пројеката за град. Гостујући на РТС-у он додаје да нема потребе за слављем и трубачима.

Такође, Вучић се осврће на понашање опозиције, оцењујући их као људе који живе у својим затвореним срединама друштвених мрежа, што, по његовом мишљењу, представља израз немоћи.

Као одговор на протесте опозиције, истиче да су они израз незадовољства које није проузроковала опозиција, већ, како тврди, политичке личности као што је он.

Поред тога, председник Вучић најављује решавање дугова које је претходна власт оставила, истичући значај сарадње и решавања проблема за добробит свих грађана.

 


#   Ниш   Александар Вучић   локални избори 2024
@avucic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима