Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Шеталиште за псе још једна у низу великих промашених инвестиција! (ФОТО)

rssBookmark and Share

Делијски Вис 07.06.2016. Јужна Србија Инфо

Шеталиште за псе је један велики промашај поред чувене пијаце на Делијском вису која, иначе, више личи на гаражу, узјавио је Бранислав Јовановић.

Шеталиште за псе у чаирском парку
Шеталиште за псе у чаирском парку

"Сматрам да је 4.000.000 динара за шеталиште за псе бачено. То је и једина нова инвестиција у Нишу која је тренутно завршена, али је зарасла у траву, реквизити који су постављени су оштећени и ретко ко улази у тај простор ограђен и опасан високом оградом", каже Бранислав Јовановић, председник нишког одбора Народног покрета Србије. 

Мобилијар за псе којих нема

Општина Медијана је издвојила средства за ову инвестицију, а Јовановић каже да можда зато ограда у срцу чаирског парка, сем по боји, умногоме подсећа на ону којом је ограђена ова општина.

"Ради се о промашеној инвестицији и баченим парама, а постојале су и много боље локације где би ова инвестиција могла да се реализује, а не баш надомак стадиона", објашњава први човек нишког НПС-а и додаје:

"Од још нових инвестиција  којима ова локална власт може да се похвали је и мост на Кутинској реци који се приводи крају и кружни ток у Хајдук Вељковој улици. Што се тиче свих осталих нових објеката у граду или су раније грађени или је то је нешто што је започето у претходној локалној власти.“

Пијаца на Делијском вису

Празна пијаца на Делијском вису, помпезно отворена у току изборне кампање.

Коментара: 0


#   пијаца   Бранислав Јовановић   пси   НПС Народни покрет Србије   Делијски Вис   кружни ток   Парк Чаир   Шеталиште за псе
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима