Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Šetalište za pse još jedna u nizu velikih promašenih investicija! (FOTO)

rssBookmark and Share

Delijski Vis 07.06.2016. Južna Srbija Info

Šetalište za pse je jedan veliki promašaj pored čuvene pijace na Delijskom visu koja, inače, više liči na garažu, uzjavio je Branislav Jovanović.

Šetalište za pse u čairskom parku
Šetalište za pse u čairskom parku

"Smatram da je 4.000.000 dinara za šetalište za pse bačeno. To je i jedina nova investicija u Nišu koja je trenutno završena, ali je zarasla u travu, rekviziti koji su postavljeni su oštećeni i retko ko ulazi u taj prostor ograđen i opasan visokom ogradom", kaže Branislav Jovanović, predsednik niškog odbora Narodnog pokreta Srbije. 

Mobilijar za pse kojih nema

Opština Medijana je izdvojila sredstva za ovu investiciju, a Jovanović kaže da možda zato ograda u srcu čairskog parka, sem po boji, umnogome podseća na onu kojom je ograđena ova opština.

"Radi se o promašenoj investiciji i bačenim parama, a postojale su i mnogo bolje lokacije gde bi ova investicija mogla da se realizuje, a ne baš nadomak stadiona", objašnjava prvi čovek niškog NPS-a i dodaje:

"Od još novih investicija  kojima ova lokalna vlast može da se pohvali je i most na Kutinskoj reci koji se privodi kraju i kružni tok u Hajduk Veljkovoj ulici. Što se tiče svih ostalih novih objekata u gradu ili su ranije građeni ili je to je nešto što je započeto u prethodnoj lokalnoj vlasti.“

Pijaca na Delijskom visu

Prazna pijaca na Delijskom visu, pompezno otvorena u toku izborne kampanje.


#   pijaca   Branislav Jovanović   psi   NPS Narodni pokret Srbije   Delijski Vis   kružni tok   Park Čair   Šetalište za pse
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima