Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Замало севале песнице међу "Напредњацима" у црквеној порти у Доњем Матејевцу

rssBookmark and Share

Ниш 06.06.2015. З.С. Јужна Србија Инфо

Да је мир само привидан међу нишким "Напредњацима" показао је и хаос прошле вечери при избору чланова за Месни одбор СНС-а у Доњем Матејевцу крај Ниша, сазнајемо из извора блиском овој партији.
У месту које има мање од 100 чланова странке, присутно је било пар стотина "навијача" доведених из...

Замало севале песнице међу "Напредњацима" у црквеној порти у Доњем Матејевцу

Поред највеће жеље и покушаја градоначелника Ниша Зорана Перишића (СНС) и новог координатора те странке др Милана Станојковића да смире страсти у странци и у јавности представи се јединство, очигледно је да нешто већ дуже време не функционише.

Синоћ, при покушају избора чланова за Месни одбор у Доњем Матејевцу крај Ниша, дошло је до физичког обрачуна између присутних због неслагања по многим питањима, пре свега кадровским.

Очигледно да је неко намерно режирао и довео "навијаче" препознате као запослене у неким од градских предузећа, тврде присутни. 

Јер, ако ово насеље има мање од 100 чланова странке, како објаснити присуство око 300-400 људи који притом нису могли ни да уђу у Месну заједницу, па су се преселили у црквену порту где је и дошло до гуркања и кошкања, а једна особа је задобила и ударац.

На жалост и полиција је морала да интервенише, како би смирила страсти. 

Нетрпељивост и борба за власт највише је изражена међу челницима те странке, која се рефлектује и на све остале напредњаке у Нишу.

Да подсетимо, Градски одбор Српске напредне странке у Нишу распуштен је 24. марта одлуком Извршног одбора.

Том приликом, Радомир Николић је посетио Ниш и подвукао да врх СНС-а не може више да подноси сталне размирице међу челницима нишких напредњака.

Како ће реаговати привремени врх странке у Нишу остаје нам да видимо.

 


#   Ниш   СНС   полиција   туча   избори     Доњи Матејевац   Радомир Николић   Месни одбор
@sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима