Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

СНС Ниш: Јеремић не зна да ли се налази на Пантелеју или Медијани..

rssBookmark and Share

Ниш 10.08.2021. Јужна Србија Инфо

Након јучерашње конференције за новинаре председника Народне странке Вука Јеремића испред ТЦ Калча, уследила је реакција Градског одбора Српске напредне странке, у којој се између осталог наглашава његово непознавање Ниша и распореда локалне самоуправе.

Јеремић испред Калче честитао славу општини Пантелеј, на чијјој се по њему територији налази - Фото: Јужна Србија Инфо
Јеремић испред Калче честитао славу општини Пантелеј, на чијјој се по њему територији налази - Фото: Јужна Србија Инфо

Саопштење преносимо у целости..

Када немаш подршку народа да на изборима победиш, трчи код амбасадора по паре, инструкције и подршку. Ове речи најбоље описују политику Јеремића и његове комби-партије коју он уопште не скрива већ се хвали тиме.

Са симпатизерима који се могу избројати на прстима једне руке, политичар који је имао прилику да пљачка грађане Ниша дошао је у наш град. И овог пута показао је и доказао да је његова тј. њихова политика шупља, без идеја, без икакве будућности, без икакве перспективе. Целокупна мантра им се своди на то да смене Александра Вучића. Како ће после тога, ни они сами не знају. Битно је да смене онога ко је подигао Србију из пепела у који су је Јеремић, Ђилас и њихово друштво претворили. Опљачкали су све, а раднике избацили на улицу. Сада, када смо тешким радом уздигли Србију да опет буде јака, стабилна и просперитетна, лешинари се опет окупљају. Јеремић не седи скрштених руку.

Треба ли да подсетимо да је у његово време, тзв. Косово добијало признања? Сада смо окренули тај процес па му очигледно то смета. Или смета његовим менторима тј. амбасадору кога толико помиње?

Пошто се упорно хвали да има добар контакт са амбасадорима и да од њих све сазнаје, поставља се питање за чији рачун ради Јеремић? За народ или за неке друге људе који не мисле добро Србији? 

Колико је Јеремић сударен са самим собом показује и то да не зна где је дошао, шта прича и где се налази. За почетак, овај политичар у покушају треба да набави себи компас и карту Ниша и да схвати да није на Пантелеју већ на Медијани. Како очекује да га Нишлије поштују када их није удостојио ни да научи општине града? У Нишу га не интересују животи људи већ гласови које може да узме на изборима. Шта више рећи о пропалом политичару који је рекао да ће хапсити одговорне за отпуштање радника у Нишу тј. хапсиће своје саборце Тадића, Ђиласа, Живковића и себе. За то му треба одати признање, храбро је кренуо да народ лиши беде тј. лажне опозиције.

Народ се не може преварити. На претходним изборима народ је рекао шта мисли о Јеремићу и његовим другарима из опозиције. Александар Вучић и СНС уживају велику подршку народа, а опозиција ће видети и на наредним изборима колико народ жели будућност, а колико „жели“ време када су политичари из опозиције били власт.

 


#   Ниш   СНС   Медијана градска општина   ТЦ Калча   ГО Пантелеј   Вук Јеремић   Народна странка
@sns_srbija @jeremic_vuk @StrankaNarodna @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима