Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

СНС: Вучић носилац, др Грујичић на челу листе за парламентарне

Bookmark and Share

13.02.2022. РТС, Јужна Србија Инфо

Лидер Српске напредне странке Александар Вучић и актуелни председник Србије биће носилац листа на свим нивоима избора планираних за 3. април, одлучено је на данашњој седници Главног одбора СНС-а. Ускоро одлука о председничком кандидату напредњака.

Фото: СНС
Фото: СНС

Српска напредна странка на изборе 3. априла изаћи ће са листом "Александар Вучић - Заједно можемо све".

"Александар Вучић је носилац свих наших листа, ово је мото под којим излазимо, ово је порука иза које сви заједно стојимo зато што све оно што смо до сада урадили у Републици Србији урадили смо заједно са нашим народом и грађанима. Можемо дa се поносимо нашим резултатима и показали да заједно заиста можемо све, да Србија постане победничка земља у сваком сегменту и сваком пољу", навела је Ана Брнабић на конференцији за медије након седнице Главног одбора СНС-а.

Једногласна одлука да ће прва на листи за парламентарне изборе бити др Даница Грујичић.

"То је особа коју зна читава Србија, особа која је највећи стручњак у Србији у области у којој ради, један од највећих у Европи и свту, особа која је спасила хиљаде и десетине хиљада живота и која несумњиво може да изнесе и покаже све вредности за које се заједно боримо", навела је Брнабићева.

"Ја сам као члан СНС-а невероватно поносна на нашу листу, мислим да ниједна листа неће моћи да дође близу наше листе", истакла је Брнабићева, додајући да ће "тек од 15, 16. места на листи бити чланови СНС-а".

Избори ће, каже, бити изузетно тешки.

Наводи да ће Српска напредна странка ускоро имати још један састанак Председништва и Главног одбора на ком ће донети коначну одлуку о председничком кандидату партије.

"Свакако да СНС жели да Вучић буде наш кандидат, то је апсолутно најбоље за Србију и једина опција која гарантује да Србија настави да се развија овом брзином", рекла је Брнабићева.

Циљ је, истиче, да на крају мандата наредне владе просечна плата буде 1.000 евра, а просечна пензија 500 евра.


#   СНС   Александар Вучић   Ана Брнабић   Др Даница Грујичић   избори 2022
@sns_srbija @avucic @anabrnabic @DanaGrujicic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима