Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

SNS: Vučić nosilac, dr Grujičić na čelu liste za parlamentarne

Bookmark and Share

13.02.2022. RTS, Južna Srbija Info

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić i aktuelni predsednik Srbije biće nosilac lista na svim nivoima izbora planiranih za 3. april, odlučeno je na današnjoj sednici Glavnog odbora SNS-a. Uskoro odluka o predsedničkom kandidatu naprednjaka.

Foto: SNS
Foto: SNS

Srpska napredna stranka na izbore 3. aprila izaći će sa listom "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve".

"Aleksandar Vučić je nosilac svih naših lista, ovo je moto pod kojim izlazimo, ovo je poruka iza koje svi zajedno stojimo zato što sve ono što smo do sada uradili u Republici Srbiji uradili smo zajedno sa našim narodom i građanima. Možemo da se ponosimo našim rezultatima i pokazali da zajedno zaista možemo sve, da Srbija postane pobednička zemlja u svakom segmentu i svakom polju", navela je Ana Brnabić na konferenciji za medije nakon sednice Glavnog odbora SNS-a.

Jednoglasna odluka da će prva na listi za parlamentarne izbore biti dr Danica Grujičić.

"To je osoba koju zna čitava Srbija, osoba koja je najveći stručnjak u Srbiji u oblasti u kojoj radi, jedan od najvećih u Evropi i svtu, osoba koja je spasila hiljade i desetine hiljada života i koja nesumnjivo može da iznese i pokaže sve vrednosti za koje se zajedno borimo", navela je Brnabićeva.

"Ja sam kao član SNS-a neverovatno ponosna na našu listu, mislim da nijedna lista neće moći da dođe blizu naše liste", istakla je Brnabićeva, dodajući da će "tek od 15, 16. mesta na listi biti članovi SNS-a".

Izbori će, kaže, biti izuzetno teški.

Navodi da će Srpska napredna stranka uskoro imati još jedan sastanak Predsedništva i Glavnog odbora na kom će doneti konačnu odluku o predsedničkom kandidatu partije.

"Svakako da SNS želi da Vučić bude naš kandidat, to je apsolutno najbolje za Srbiju i jedina opcija koja garantuje da Srbija nastavi da se razvija ovom brzinom", rekla je Brnabićeva.

Cilj je, ističe, da na kraju mandata naredne vlade prosečna plata bude 1.000 evra, a prosečna penzija 500 evra.

Komentara: 0


#   SNS   Aleksandar Vučić   Ana Brnabić   Dr Danica Grujičić   izbori 2022
@sns_srbija @avucic @anabrnabic @DanaGrujicic @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima