Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Станковић у дводневној посети југу Србије

rssBookmark and Share

Бујановац 03.12.2012. Autor: Agencija Tanjug

Председник Координационог тела за општине Бујановац, Прешево и Медвеђа Зоран Станковић посетиће данас и сутра југ Србије, где ће разговарати с председницима општина, шефовима одборничких група и представницима политичких партија.

Станковић у дводневној посети југу Србије
Станковић ће данас разговарати са представницима локалне самоуправе у Прешеву и Бујановцу, а сутра ће посетити Медвеђу, саопштило је Координационално тело.

У Прешеву ће нови председник Координационог тела разговарати с представницима локалне самоуправе и лидерима партија које су на власти у том граду – Рагмијем Мустафом из Демократске партије Албанаца (ДПА), Скендером Дестанијем, лидером Демократске уније долине (ДУД) и Рамизом Љатифијем из Демократског препорода (ДП).

Станковић ће у Прешеву разговарати и са шефовима одборничких група у локалној скупштини и представницима српских политичких партија.

Током понедељка, Станковић ће посетити Бујановац где ће бити потписани уговори с представницима малих и средњих предузећа из тог града, Прешева и Медвеђе, којима су на конкурсу Коодринационог тела додељена бесповратна средства у укупној вредности 40 милиона динара.

Станковић ће у Бујановцу разговарати и с председником општине и председником Скупштине општине – Нагипом Арифијем и Хијредином Хидом, а потом на одвојеном састанку и са замеником председника општине др Стојанчом Арсићем.

Потом следе сусрети и разговори са свим шефовима одборничких група, највишим представницима српских политичких партија, председником Националног савета Албанца Галипом Бећиријем, као и с представницима канцеларије ОЕБС-а за југ Србије.

У уторак, Станковић ће посетити Медвеђу где ће разговарати с председником општине Слободаном Драшковићем, замеником председника општине Фљоримом Сахитијем и председницом Скупштине општине Наташом Филић.

Председник Координационог тела разговараће и са сешефовима одборничких група, председницима општинских одбора српских политичких партија, као и са деканима Правног и Економског факултета, наводи се у саопштењу.


#   Бујановац   председник   ОЕБС   југ Србије   бесповратна средства
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима