Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Захтев за смену функционера из УРС

rssBookmark and Share

12.03.2013. Autor: M.Maksimović

Група грађана Покрет за југ, која у саставу одборничке групе Српске напредне странке (СНС) у скупштини прокупачке општине чини већину, покренула је данас иницијативу за смену појединих функционера, већника и директора јавних предузећа.

Захтев за смену функционера из УРС
Шеф те одборничке групе Александар Ђорђевић изјавио је да ће на следећој седници скупштине изгласати неповерење коалиционим партнерима из Уједињених региона Србије (УРС).

Већину у скупштини Прокупља чине одборници социјалиста, СНС, Деморатске странке Србије и УРС.

"Имамо подршку наших коалиционих партнера из СНС и већину да на седници која се очекује за који дан, сменимо начелницу општинске Управе, заменика председника Скупштине, два већника и директоре Градске чистоће и Туристичко спортског центра, сви из УРС", рекао је Ђорђевић.

Према његовим речима, наведени функционери не раде за добробит актуелне владајуће коалиције, већ на штету грађана Прокупља, заступајући искључиво личне интересе.

Председник прокупачких напредњака Дарко Лакетић рекао је за Бету да та странка подржава борбу против криминала и корупције и да је у начелу увек за промене на боље и када су владајуће општинске структуре у питању ако је то у корист грађана Прокупља.

Председник УРС-а у Прокупљу Драган Динић одбацио је у саопштењу Ђорђевићеве изјаве и навео да су срачунате да би се уздрмала актуелна владајућа коалиција у Прокупљу.


#   Драган Динић   Дарко Лакетић   Александар Ђорђевић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима