Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zahtev za smenu funkcionera iz URS

rssBookmark and Share

12.03.2013. Autor: M.Maksimović

Grupa građana Pokret za jug, koja u sastavu odborničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u skupštini prokupačke opštine čini većinu, pokrenula je danas inicijativu za smenu pojedinih funkcionera, većnika i direktora javnih preduzeća.

Zahtev za smenu funkcionera iz URS
Šef te odborničke grupe Aleksandar Đorđević izjavio je da će na sledećoj sednici skupštine izglasati nepoverenje koalicionim partnerima iz Ujedinjenih regiona Srbije (URS).

Većinu u skupštini Prokuplja čine odbornici socijalista, SNS, Demoratske stranke Srbije i URS.

"Imamo podršku naših koalicionih partnera iz SNS i većinu da na sednici koja se očekuje za koji dan, smenimo načelnicu opštinske Uprave, zamenika predsednika Skupštine, dva većnika i direktore Gradske čistoće i Turističko sportskog centra, svi iz URS", rekao je Đorđević.

Prema njegovim rečima, navedeni funkcioneri ne rade za dobrobit aktuelne vladajuće koalicije, već na štetu građana Prokuplja, zastupajući isključivo lične interese.

Predsednik prokupačkih naprednjaka Darko Laketić rekao je za Betu da ta stranka podržava borbu protiv kriminala i korupcije i da je u načelu uvek za promene na bolje i kada su vladajuće opštinske strukture u pitanju ako je to u korist građana Prokuplja.

Predsednik URS-a u Prokuplju Dragan Dinić odbacio je u saopštenju Đorđevićeve izjave i naveo da su sračunate da bi se uzdrmala aktuelna vladajuća koalicija u Prokuplju.


#   Dragan Dinić   Darko Laketić   Aleksandar Đorđević
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima