Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Преминуо Зоран Јовановић, дугогодишњи генерални директор “Ниш-експреса”

rssBookmark and Share

Ниш 03.08.2022. Нишке вести, Јужна Србија Инфо

Зоран Јовановић, генерални директор “Ниш-експреса” преминуо је јуче, 2. августа, у својој 72. години живота. Пуне 33 године Јовановић је био на челу “Ниш-експреса” где је давне 1977. године засновао свој први радни однос након дипломирања на Саобраћајном факултету у Београду.

Преминуо Зоран Јовановић, дугогодишњи генерални директор “Ниш-експреса”

„Својом енергијом и одлучношћу по којима је био препознатљив, успео је, уз подршку запослених, да изгради једну од најуспешнијих и највећих саобраћајних фирми у земљи. Под руководством Зорана Јовановића Ниш-експрес је развио и разгранату мрежу аутобуских линија широм Европе.

Зоран Јовановић, остаће упамћен као врхунски менаџер који је “Ниш-експрес” не само очувао, већ и унапредио визионарски доносећи пресудне одлуке и у временима економских санкција, ратова и многих друштвених превирања.

Златна плакета “Човек -кључ успеха”, Златна плакета за резултате рада и унапређење привреде, Специјална награда за ванредна достигнућа у привреди и Плакета почасни грађанин, само су нека од признања добијених од државних и струковних институција и организација за тако посвећен рад.“, наводи се у саопштењу достављеном медијима.

Зоран Јовановић иза себе је оставио супругу, двојицу синова и троје унучади и своју другу породицу – колектив Ниш -експреса. Снажни темељи које је он поставио Ниш-експресу, основа су на којој ће се низати нови пословни успеси овог нишког и српског саобаћајног предузећа.

Сахрана Зорана Јовановића биће обављена у петак, 5. августа у 13,30 х на Новом нишком гробљу.

Коментара: 0


#   Ниш   Ниш експрес   Зоран Јовановић   In memoriam
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима