Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Бивши члан ДСС-а, некада в.д. директора Народних новина, бивши већник ГО Палилула, нови је директор Геронтолошког центра у Нишу

rssBookmark and Share

12.10.2017. З.С. Јужна Србија Инфо

Милан Стевановић (СНС), нови је директор Геронтолошког центра у Нишу, након што је са тог места разрешен Драган Милетић. Ово је четврта промена руководилаца Дома у протекле три године.

Фото: Геронтолошки центар ниш
Фото: Геронтолошки центар ниш

Како је Стевановић изјавио за ТВ Зона плус, "нема неправилности, све је у реду и трудићемо се да према нашим корисницима будемо предусретљивији. За сам Центар постоји пуно планова везаних за реконструкцију и проширење"...

Бивши директор Милетић, вратио се на старо радно место у Дому у Кулини.

И ову, четврту промену у нишком Дому за старе, извршило је Министарство за рад запошљавање и социјалну политику.

У саопштењу Министарства достављеном ТВ Зона, стоји да оснивачка права у погледу именовања директора, чланова управног и надзорног одбора установа социјалне заштите чији је оснивач Република Србија врши Министарство надлежно за социјалну заштиту.

Милан Стевановић, дипл. економиста, некада истакнути функционер Демократске странке Србије у Нишу, био је вршилац дужности директора Народних новина пре приватизације и већник у Градској општини Палилула у једном мандату и члан једне од плаћених комисија у истој општини у другом мандату. Након тога иступио је из нишког ДСС-а и придружио се напредњацима.

Коментара: 0


#   СНС   ДСС   Палилула ГО   Геронтолошки центар   Милан Стевановић   ТВ Зона Плус   Министарство рада   радно место
@sns_srbija @dsscentar @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима