Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Bivši član DSS-a, nekada v.d. direktora Narodnih novina, bivši većnik GO Palilula, novi je direktor Gerontološkog centra u Nišu

rssBookmark and Share

12.10.2017. Z.S. Južna Srbija Info

Milan Stevanović (SNS), novi je direktor Gerontološkog centra u Nišu, nakon što je sa tog mesta razrešen Dragan Miletić. Ovo je četvrta promena rukovodilaca Doma u protekle tri godine.

Foto: Gerontološki centar niš
Foto: Gerontološki centar niš

Kako je Stevanović izjavio za TV Zona plus, "nema nepravilnosti, sve je u redu i trudićemo se da prema našim korisnicima budemo predusretljiviji. Za sam Centar postoji puno planova vezanih za rekonstrukciju i proširenje"...

Bivši direktor Miletić, vratio se na staro radno mesto u Domu u Kulini.

I ovu, četvrtu promenu u niškom Domu za stare, izvršilo je Ministarstvo za rad zapošljavanje i socijalnu politiku.

U saopštenju Ministarstva dostavljenom TV Zona, stoji da osnivačka prava u pogledu imenovanja direktora, članova upravnog i nadzornog odbora ustanova socijalne zaštite čiji je osnivač Republika Srbija vrši Ministarstvo nadležno za socijalnu zaštitu.

Milan Stevanović, dipl. ekonomista, nekada istaknuti funkcioner Demokratske stranke Srbije u Nišu, bio je vršilac dužnosti direktora Narodnih novina pre privatizacije i većnik u Gradskoj opštini Palilula u jednom mandatu i član jedne od plaćenih komisija u istoj opštini u drugom mandatu. Nakon toga istupio je iz niškog DSS-a i pridružio se naprednjacima.

Komentara: 0


#   SNS   DSS   Palilula GO   Gerontološki centar   Milan Stevanović   TV Zona Plus   Ministarstvo rada   radno mesto
@sns_srbija @dsscentar @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima