Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У Прокупљу отворена бесплатна интернет зона

rssBookmark and Share

Прокупље 17.07.2017. Јужна Србија Инфо

Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић, јуче је у Прокупљу свечано пустио у рад „вај-фај дрво", које је Општина Прокупље добила као награду у оквиру акције „Узми рачун и победи“.

У Прокупљу отворена бесплатна интернет зона

Општина Прокупље једна је од 12 општина у Србији  чији су грађани послали највише фискалних рачуна у овој акцији и на тај начин дали велики допринос у сузбијању сиве економије. 

Свечаном отварању бесплатне интернет зоне у парку на Тргу топличких јунака, присуствовао је председник Општине Прокупље Александар Симоновић, начелник Топличког управног округа Небојша Вукадиновић, чланови Општинског већа, представници НАЛЕД-а и компаније „Телеком„ који су партнери на овом државном пројекту.

 -Част ми је што данас овде, испред споменика Топличким јунацима у крају који је познат по јунаштву, али и по археолошким налазиштима, спајамо историјске и модерне вредности.То је једна веома значајна симболика и надам се да ће ово вај-фај дрво служити грађанима Прокупља који су били ревносни у овој акцији и допринели подизању свести о значају сузбијања сиве економије, рекао је министар Ружић.

Он је овом приликом истакао да  је преко 85 милиона фискалних рачуна  послато у оквиру ове наградне игре, управо показатељ да су грађани спремни  да изразе своју лојалност у увођењу реда у држави.  

Председник Општине Прокупље Александар Симоновић, захвалио се пре свега Министарству државне управе и локалне самоуправе и садашњем министру Бранку Ружићу, досадашњој министарки  а садашњој премијерки Ани Брнабић, НАЛЕД-у и Телекому на веома успешном пројекту који је грађанима донео ову награду. 
 


#   Прокупље   НАЛЕД   Небојша Вукадиновић   интернет   председник општине   Бранко Ружић   Општина Прокупље   Александар Симоновић   бежични интернет   Узми рачун и победи (наградна игра)
@NALED_SERBIA @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима