Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U Prokuplju otvorena besplatna internet zona

rssBookmark and Share

Prokuplje 17.07.2017. Južna Srbija Info

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić, juče je u Prokuplju svečano pustio u rad „vaj-faj drvo", koje je Opština Prokuplje dobila kao nagradu u okviru akcije „Uzmi račun i pobedi“.

U Prokuplju otvorena besplatna internet zona

Opština Prokuplje jedna je od 12 opština u Srbiji  čiji su građani poslali najviše fiskalnih računa u ovoj akciji i na taj način dali veliki doprinos u suzbijanju sive ekonomije. 

Svečanom otvaranju besplatne internet zone u parku na Trgu topličkih junaka, prisustvovao je predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović, načelnik Topličkog upravnog okruga Nebojša Vukadinović, članovi Opštinskog veća, predstavnici NALED-a i kompanije „Telekom„ koji su partneri na ovom državnom projektu.

 -Čast mi je što danas ovde, ispred spomenika Topličkim junacima u kraju koji je poznat po junaštvu, ali i po arheološkim nalazištima, spajamo istorijske i moderne vrednosti.To je jedna veoma značajna simbolika i nadam se da će ovo vaj-faj drvo služiti građanima Prokuplja koji su bili revnosni u ovoj akciji i doprineli podizanju svesti o značaju suzbijanja sive ekonomije, rekao je ministar Ružić.

On je ovom prilikom istakao da  je preko 85 miliona fiskalnih računa  poslato u okviru ove nagradne igre, upravo pokazatelj da su građani spremni  da izraze svoju lojalnost u uvođenju reda u državi.  

Predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović, zahvalio se pre svega Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave i sadašnjem ministru Branku Ružiću, dosadašnjoj ministarki  a sadašnjoj premijerki Ani Brnabić, NALED-u i Telekomu na veoma uspešnom projektu koji je građanima doneo ovu nagradu. 
 

Komentara: 0


#   Prokuplje   NALED   Nebojša Vukadinović   internet   predsednik opštine   Branko Ružić   Opština Prokuplje   Aleksandar Simonović   bežični internet   Uzmi račun i pobedi (nagradna igra)
@NALED_SERBIA @


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}