Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Екремова сестра: Венди разбићу те 'ко звечку!

rssBookmark and Share

Алексинац 31.12.2010. С. Радовић

Звезда "Гранда" Катарина Живковић победница је треће сезоне ријалитија Фарма са 54,67 одсто гласова публике
"Сребро и бронзу" освојили Маријан Ристичевић и Екрем Јеврић.

Екремова сестра: Венди разбићу те 'ко звечку!

У саму завршницу ушли су Маријан Ристичевић и Катарина Живковић. Како су суперфиналисти један за другим напуштали шоу, сви су између "последњих дуелиста сезоне" бирали некадашњег политичара за победника. Чак је и Боки 13 рекао "сад и ја навијам Маријан да победи".

Певачица коју је публика једном избацила, а онда је у баражу вратила на најпознатије сеоско имање у Србији, прва је победница ријалитија Фарма.

Лењивица, штрока, отимачица мужева, Јулија, фармерка којој је Баки "дигао ноге иза сена"...само су неки од епитета које је Катарина "вукла" 109 дана по Фарми.

Сестра интернет звезде Екрема Јеврића изјавила је за портал Јужна Србија да никако неће дозволити свом брату да остане у контаку са Весном Вукелић-Венди која је како тврди упропастила њеног брата. У изјави коју је Јеврићева еxклузивно дала за наш портал она наводи и да је спремна да '''се физички обрачуна са Венди'' ако то буде било потребно и да ће је како каже ''поломити и разбити ко звечку''.

Његова сестра је чак патролирала поред Венди не дозвољавајући свом брату Екрему да се приближи жени која га је ''уништила'''.

-Она је негативна особа и жао ми је кад га гледам оваквог (пијаног) због ње. Нећу дозволити да јој приђе”, причала је сва бесна Екремова сестра док је Господа тетурао по студију вриштећи од смеха. Пијани, насмејани, шокирани, срећни...фармери су затворили капију имања за собом заувек...


#   Алексинац   Јужна Србија регион   Гранд   Катарина Живковић   Маријан Ристичевић   Фарма шоу   интернет
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима