Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ekremova sestra: Vendi razbiću te 'ko zvečku!

rssBookmark and Share

Aleksinac 31.12.2010. S. Radović

Zvezda "Granda" Katarina Živković pobednica je treće sezone rijalitija Farma sa 54,67 odsto glasova publike
"Srebro i bronzu" osvojili Marijan Rističević i Ekrem Jevrić.

Ekremova sestra: Vendi razbiću te 'ko zvečku!

U samu završnicu ušli su Marijan Rističević i Katarina Živković. Kako su superfinalisti jedan za drugim napuštali šou, svi su između "poslednjih duelista sezone" birali nekadašnjeg političara za pobednika. Čak je i Boki 13 rekao "sad i ja navijam Marijan da pobedi".

Pevačica koju je publika jednom izbacila, a onda je u baražu vratila na najpoznatije seosko imanje u Srbiji, prva je pobednica rijalitija Farma.

Lenjivica, štroka, otimačica muževa, Julija, farmerka kojoj je Baki "digao noge iza sena"...samo su neki od epiteta koje je Katarina "vukla" 109 dana po Farmi.

Sestra internet zvezde Ekrema Jevrića izjavila je za portal Južna Srbija da nikako neće dozvoliti svom bratu da ostane u kontaku sa Vesnom Vukelić-Vendi koja je kako tvrdi upropastila njenog brata. U izjavi koju je Jevrićeva exkluzivno dala za naš portal ona navodi i da je spremna da '''se fizički obračuna sa Vendi'' ako to bude bilo potrebno i da će je kako kaže ''polomiti i razbiti ko zvečku''.

Njegova sestra je čak patrolirala pored Vendi ne dozvoljavajući svom bratu Ekremu da se približi ženi koja ga je ''uništila'''.

-Ona je negativna osoba i žao mi je kad ga gledam ovakvog (pijanog) zbog nje. Neću dozvoliti da joj priđe”, pričala je sva besna Ekremova sestra dok je Gospoda teturao po studiju vrišteći od smeha. Pijani, nasmejani, šokirani, srećni...farmeri su zatvorili kapiju imanja za sobom zauvek...


#   Aleksinac   Južna Srbija region   Grand   Katarina Živković   Marijan Rističević   Farma šou   internet
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima