Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Бранкица Себастијановић нова Зона Замфирова

rssBookmark and Share

Власинско језеро 13.07.2014. Јужна Србија Инфо

На обали Власинског језера синоћ се пред око 500 гостију премијерно представила екипа филма „Врати се, Зоне”, чије је снимање заказано за почетак наредне године, а премијера би требало да буде у новембру 2015. године.

Бранкица Себастијановић нова Зона Замфирова

Око четрдесет глумаца је филм са новим авантурама Манета, Зоне, Манулаћа и осталих јунака „Зоне Замфирове” најавило кроз до сада невиђени музичко-сценски спектакл.

Прелепу Зону Замфирову глумиће Бранкица Себастијановић, док ће заводљивог кујунџију Манета играти Милан Васић. Као мајка Манетова Јевда појавиће се Љиљана Драгутиновић, а као тетка Дока Јелисавета Сека Саблић. Зониног оца Хаџи Замфира тумачи Никола Ристановски, а мајку Ташану Анита Манчић. Манулаћ је Миодраг Радоњић. Појавиће се и нови ликови: предводе их Милан Лане Гутовић као поп Божа и Тања Бошковић као попадија Сида. Јордана игра Милорад Мандић Манда, Персу Весна Тривалић, док Калину игра гошћа из Хрватске, Семента Рајхард.

„Част је бити део овог пројекта. Редитељ Југ Радивојевић је окупио сјајну екипу. Захвална сам му што ми је поверио улогу Зоне. Трудићу се да му својим радом покажем да је направио добар избор. Улога је изузетно инспиративна. Написана је фантастично и пружа ми могућност да прикажем себе у једној новој „боји“, изјавила је нова Зона, Бранкица Себастијановић.

Њен партнер у филму, Милан Васић, након синоћнег премијерног представљања, такође, није крио одушевљење новим пројектом.

„Драго ми је да сам у овом пројекту. Сценарио је одличан, улога сјајно написана, атмосфера на снимању одлична. Ово је моја нова прекретница у каријери“, истакао је Васић.

Романтичну мелодраму са елементима комедије о догодовштинама кроз које су прошли Зоне и Мане да би сачували своју љубав и брак режираће Југ Радивојевић, а премијера се очекује у новембру 2015. године.

„Врати се Зоне” је љубавни филм у коме љубав побеђује, јер љубав увек побеђује и љубав увек треба да побеђује! „Врати се Зоне” је филм за велики  повратак у биоскопе и још већи повратак емоцијама! „Врати се Зоне” је филм за онај бољи, лепши и срећнији део сваког од нас који, и поред свега, верује да живот има срећан крај...”, каже Југ Радивојевић.

Куриозитет је да ће захваљујући Манету и Зони у Србији настати нови град - ЗонеГрад, верна реплика српског града с почетка 20. века, који ће после снимања наставити свој живот и постати прави, нови град са свим садржајима потребним за целодневни и целогодишњи боравак његових становника и посетилаца.

 

Спонзори музичко-сценског спектакла и Власинског лета су Дунав осигурање, Лав пиво, Винарија Алексић, Биомелем, Ђердап услуге Кладово, Власинска хидроелектрана, Тончев градња, Општина Сурдулица, Туристичка организација Сурдулица, Грађевинско предузеће Банковић.

 

Коментара: 0


#   Власинско језеро   Милан Лане Гутовић   Тончев градња   Зона Замфирова   Бранкица Себастијановић   Југ Радивојевић   Милан Васић   Туристичка организација   Сека Саблић   Дунав осигурање   Милорад Мандић Манда   Милорад Мандић   Врати се Зоне
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима