Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Brankica Sebastijanović nova Zona Zamfirova

rssBookmark and Share

Vlasinsko jezero 13.07.2014. Južna Srbija Info

Na obali Vlasinskog jezera sinoć se pred oko 500 gostiju premijerno predstavila ekipa filma „Vrati se, Zone”, čije je snimanje zakazano za početak naredne godine, a premijera bi trebalo da bude u novembru 2015. godine.

Brankica Sebastijanović nova Zona Zamfirova

Oko četrdeset glumaca je film sa novim avanturama Maneta, Zone, Manulaća i ostalih junaka „Zone Zamfirove” najavilo kroz do sada neviđeni muzičko-scenski spektakl.

Prelepu Zonu Zamfirovu glumiće Brankica Sebastijanović, dok će zavodljivog kujundžiju Maneta igrati Milan Vasić. Kao majka Manetova Jevda pojaviće se Ljiljana Dragutinović, a kao tetka Doka Jelisaveta Seka Sablić. Zoninog oca Hadži Zamfira tumači Nikola Ristanovski, a majku Tašanu Anita Mančić. Manulać je Miodrag Radonjić. Pojaviće se i novi likovi: predvode ih Milan Lane Gutović kao pop Boža i Tanja Bošković kao popadija Sida. Jordana igra Milorad Mandić Manda, Persu Vesna Trivalić, dok Kalinu igra gošća iz Hrvatske, Sementa Rajhard.

„Čast je biti deo ovog projekta. Reditelj Jug Radivojević je okupio sjajnu ekipu. Zahvalna sam mu što mi je poverio ulogu Zone. Trudiću se da mu svojim radom pokažem da je napravio dobar izbor. Uloga je izuzetno inspirativna. Napisana je fantastično i pruža mi mogućnost da prikažem sebe u jednoj novoj „boji“, izjavila je nova Zona, Brankica Sebastijanović.

Njen partner u filmu, Milan Vasić, nakon sinoćneg premijernog predstavljanja, takođe, nije krio oduševljenje novim projektom.

„Drago mi je da sam u ovom projektu. Scenario je odličan, uloga sjajno napisana, atmosfera na snimanju odlična. Ovo je moja nova prekretnica u karijeri“, istakao je Vasić.

Romantičnu melodramu sa elementima komedije o dogodovštinama kroz koje su prošli Zone i Mane da bi sačuvali svoju ljubav i brak režiraće Jug Radivojević, a premijera se očekuje u novembru 2015. godine.

„Vrati se Zone” je ljubavni film u kome ljubav pobeđuje, jer ljubav uvek pobeđuje i ljubav uvek treba da pobeđuje! „Vrati se Zone” je film za veliki  povratak u bioskope i još veći povratak emocijama! „Vrati se Zone” je film za onaj bolji, lepši i srećniji deo svakog od nas koji, i pored svega, veruje da život ima srećan kraj...”, kaže Jug Radivojević.

Kuriozitet je da će zahvaljujući Manetu i Zoni u Srbiji nastati novi grad - ZoneGrad, verna replika srpskog grada s početka 20. veka, koji će posle snimanja nastaviti svoj život i postati pravi, novi grad sa svim sadržajima potrebnim za celodnevni i celogodišnji boravak njegovih stanovnika i posetilaca.

 

Sponzori muzičko-scenskog spektakla i Vlasinskog leta su Dunav osiguranje, Lav pivo, Vinarija Aleksić, Biomelem, Đerdap usluge Kladovo, Vlasinska hidroelektrana, Tončev gradnja, Opština Surdulica, Turistička organizacija Surdulica, Građevinsko preduzeće Banković.

 

Komentara: 0


#   Vlasinsko jezero   Milan Lane Gutović   Tončev gradnja   Zona Zamfirova   Brankica Sebastijanović   Jug Radivojević   Milan Vasić   Turistička organizacija   Seka Sablić   Dunav osiguranje   Milorad Mandić Manda   Milorad Mandić   Vrati se Zone
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima