Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Отворен шопинг центар "Делта Планет" на Булевару Немањића у Нишу - посао за више од хиљаду људи

rssBookmark and Share

Ниш 22.04.2021. Јужна Србија Инфо

Данас је свечано отворен шопинг центар Делта Планет на Булевару Немањића.

Отворен шопинг центар "Делта Планет" на Булевару Немањића у Нишу - посао за више од хиљаду људи

Симболичним притиском на дугме чланова руководства и запослених у Делта Холдингу који су из Ниша, заједно са градоначелницом Ниша Драганом Сотировски и председником Компаније Делта Холдинга Мирославом Мишковићем, уз присуство званица, свечано је отворен шопинг центар Делта Планет на Булевару Немањића.

Оценивши да је кварт изградњом шопинг центра учињен атрактивнијим за живљење, градоначелница Ниша је изразила задовољство што је више од 1.000 суграђана у центру добило радна места и што ће грађани Србије, који живе јужно од Јагодине, у шопинг долазити у Ниш.

Она је напоменула да се Ниш трудио да буде добар домаћин ивеститору и радницима. „Ако је то тако, надам се да ћете бити у прилици да и другим инвеститорима кажете да Ниш може да буде добар партнер и ја овом приликом позивам и друге да улажу у наш град како би делови Ниша оживели попут овог кварта“, истакла је Драгана Сотировски.

Мишковић је најавио да ће Делта Холдинг ускоро имати и нове пројекте за Ниш и да ће показати колико је тој компанији стало до развоја Србије у целини.

Шопинг центар Делта Планет састоји се од две етаже укупне површине од 40.000 квадратних метара, а вредност инвестиције је 70 милиона евра. На самој локацији шопинг центра, са 850 паркинг места, засађено је 140 садница зимзеленог и листопадног дрвећа и 6.000 комада украсног шибља, а ова компаније уредиће парк и део кеја уз Нишаву са дечјим игралиштем и засадиће још 90 нових стабала.


#   Ниш   Драгана Сотировски   Делта холдинг   Булевар Немањића   Делта планет   Шопинг центар   Мирослав Мишковић
#GradonacelnicaN @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима