Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Otvoren šoping centar "Delta Planet" na Bulevaru Nemanjića u Nišu - posao za više od hiljadu ljudi

rssBookmark and Share

Niš 22.04.2021. Južna Srbija Info

Danas je svečano otvoren šoping centar Delta Planet na Bulevaru Nemanjića.

Otvoren šoping centar "Delta Planet" na Bulevaru Nemanjića u Nišu - posao za više od hiljadu ljudi

Simboličnim pritiskom na dugme članova rukovodstva i zaposlenih u Delta Holdingu koji su iz Niša, zajedno sa gradonačelnicom Niša Draganom Sotirovski i predsednikom Kompanije Delta Holdinga Miroslavom Miškovićem, uz prisustvo zvanica, svečano je otvoren šoping centar Delta Planet na Bulevaru Nemanjića.

Ocenivši da je kvart izgradnjom šoping centra učinjen atraktivnijim za življenje, gradonačelnica Niša je izrazila zadovoljstvo što je više od 1.000 sugrađana u centru dobilo radna mesta i što će građani Srbije, koji žive južno od Jagodine, u šoping dolaziti u Niš.

Ona je napomenula da se Niš trudio da bude dobar domaćin ivestitoru i radnicima. „Ako je to tako, nadam se da ćete biti u prilici da i drugim investitorima kažete da Niš može da bude dobar partner i ja ovom prilikom pozivam i druge da ulažu u naš grad kako bi delovi Niša oživeli poput ovog kvarta“, istakla je Dragana Sotirovski.

Mišković je najavio da će Delta Holding uskoro imati i nove projekte za Niš i da će pokazati koliko je toj kompaniji stalo do razvoja Srbije u celini.

Šoping centar Delta Planet sastoji se od dve etaže ukupne površine od 40.000 kvadratnih metara, a vrednost investicije je 70 miliona evra. Na samoj lokaciji šoping centra, sa 850 parking mesta, zasađeno je 140 sadnica zimzelenog i listopadnog drveća i 6.000 komada ukrasnog šiblja, a ova kompanije urediće park i deo keja uz Nišavu sa dečjim igralištem i zasadiće još 90 novih stabala.

Komentara: 0


#   Niš   Dragana Sotirovski   Delta holding   Bulevar Nemanjića   Delta planet   Šoping centar   Miroslav Mišković
@GradonacelnicaN @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima