Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Уз минимално разумевање државе, домаћи предузетници били би стуб привреде

rssBookmark and Share

Ниш 22.05.2017. З.С. Јужна Србија Инфо

Велики је број предузетника у свим гранама привреде који се труде да одрже и развију свој "мали" бизнис, а уз мнималну помоћ државе та грана би била носилац привреде у нашој земљи, каже Милена Костић, власница агенције "Пословне стране" из Ниша.

Уз минимално разумевање државе, домаћи предузетници били би стуб привреде

Нишке "Пословне стране" чини тим професионалних, образованих младих људи, на челу са власницом Миленом Костић, који је препознао потребе и малих и средњих предузећа који раде и послују у нашој земљи, као и у иностранству, како за оглашавањем, тако и за изједначавањем услова и могућности за успех у мору великих и јаких компанија.

"Да би се то у потпуности остварило, хитно је потребна ракција државе и то конкретна. Ми радимо већ дужи низ година уназад и нама нису потребни"старт ап" кредити, већ исти третман Владе Србије као и према страним инвеститорима. Мислим на такозване субвенције које се издвајају за њих. Домаћи предузетници би се "задовољили" и са максимум 2.000 евра на ограничени временски рок, а у том случају би се потпуно природно повећао и број запослених", каже Костић.

"Планирамо проширење посла, у нашем тиму за сада има шест запослених, значи шест породица, а свака реално-економска и пословна помоћ државе, дала би могућност проширења пословања и још више радних места, тако потребних југу Србије", сигурна је Милена.

"Да би били успешни, сазнајте више о оглашавању, маркетингу, консалтингу у дружењу са нама", поручује Милена .

http://www.poslovne-strane.rs/usluge

Коментара: 0


#   Ниш   субвенције   привреда   Влада Републике Србије   економија   предузетништво   Милена Костић   Пословне стране
@Vlada_SR @


 


[ Додај коментар ]