Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Директорка потврдила РТС-у (Фото)

rssBookmark and Share

Прокупље 29.01.2014. С. Радовић

Медицински техничар у општој болници ''Др Алекса Савић'' у Прокупљу преминуо је услед прекомерног узимања наркотика на радном месту у тој здравственој установи, то је рекла РТС-у директорка опште болнице ''Др Алекса Савић'' у Прокупљу Радмила Антонијевић.

Директорка потврдила РТС-у (Фото)

Директор Болнице у Прокупљу, Радмила Антонијевић, рекла је за Радио–телевизију Србије да је дежурни лекар, који је констатовао смрт, наложио обдукцију и токсиколошке анализе, што је јавни сервис Србије објавио и на свом сајту, а што је нашој медијској кући и казала портпаролка болнице у Прокупљу.

Иначе, цела прича емитована је у емисији ''Ово је Србија'' на јавном сервису, где се такође дају исте изјаве и ништа не оспорава.

На слици коју објављујемо, али и на сајту РТС-а можете видети потврду директорке болнице за РТС свега онога што је за нашу медијску кућу изјавила портпаролка опште болнице ''Др Алекса Савић'' у Прокупљу а што смо ми и објавили.

Наш мото је тачно, брзо, непристрасно и професионално извештавање па тако не чуди што смо и овога пута имали ексклузивну вест која је потврђена чак и јавном сервису Србије (РТС-у).

 

 

 


nn83hoz2w8y9s2gs5vfc.jpg
*Кликните на слику да видите у пуној величини


#   Прокупље   болница   Др Алекса Савић болница   Радмила Антонијевић   Јавни сервис
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима