Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Direktorka potvrdila RTS-u (Foto)

rssBookmark and Share

Prokuplje 29.01.2014. S. Radović

Medicinski tehničar u opštoj bolnici ''Dr Aleksa Savić'' u Prokuplju preminuo je usled prekomernog uzimanja narkotika na radnom mestu u toj zdravstvenoj ustanovi, to je rekla RTS-u direktorka opšte bolnice ''Dr Aleksa Savić'' u Prokuplju Radmila Antonijević.

Direktorka potvrdila RTS-u (Foto)

Direktor Bolnice u Prokuplju, Radmila Antonijević, rekla je za Radio–televiziju Srbije da je dežurni lekar, koji je konstatovao smrt, naložio obdukciju i toksikološke analize, što je javni servis Srbije objavio i na svom sajtu, a što je našoj medijskoj kući i kazala portparolka bolnice u Prokuplju.

Inače, cela priča emitovana je u emisiji ''Ovo je Srbija'' na javnom servisu, gde se takođe daju iste izjave i ništa ne osporava.

Na slici koju objavljujemo, ali i na sajtu RTS-a možete videti potvrdu direktorke bolnice za RTS svega onoga što je za našu medijsku kuću izjavila portparolka opšte bolnice ''Dr Aleksa Savić'' u Prokuplju a što smo mi i objavili.

Naš moto je tačno, brzo, nepristrasno i profesionalno izveštavanje pa tako ne čudi što smo i ovoga puta imali ekskluzivnu vest koja je potvrđena čak i javnom servisu Srbije (RTS-u).

 

 

 


nn83hoz2w8y9s2gs5vfc.jpg
*Kliknite na sliku da vidite u punoj veličini


#   Prokuplje   bolnica   Dr Aleksa Savić bolnica   Radmila Antonijević   Javni servis
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima