Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Лончар сменио професора Живића

rssBookmark and Share

Сокобања 11.02.2015. JM

Још једна брука и срамота министра Лончара.
Овога пута због политичких дилова је страдао један од најбољих домаћих стручњака за дечје интерне болести, проф. др Саша Живић.

Лончар сменио професора Живића

Професор Живић је био председник УО Специјалне болнице у Соко бањи, где је већ дуго година директор др Љиљана Исаковић. Где је настао проблем?

Онога тренутка када је професор Живић почео да указује на злоупотребе у раду директорке Исаковић, кренула је његова смена. Кулминација је стигла одлуком министра Лончара да је проф. др. Саша Живић смењен са места председнила УО Специјалне болнице у Соко бањи.

Цела прича је трагична јер доказује да су политички калкуланти, неуспешни асистенти и псеудо доктори наука јачи од људи са ставом, правичним пословањем и међународно признатих у струци. Др Живић је управо то, професор од реномеа, омиљен и међу студентима али и пацијентима, секретар је педијатријског удружења Србије и један од научно најцитиранијих и најпризнатијих стручњака у земљи и свету за област дечјих интерних болести.

Асистенту Лончару такав човек не треба у систему здравства, асистенту Лончару требају кадрови попут др Исаковић, жене у чијем је колективу највећи број узбуњивача у Србији, жене која је под кривичном истрагом, жене којој су пођеднако добре све странке на власти, од Г17 плус до СНС-а.

Е мој асистенте, изгледа да је онај Шешељ у праву. Е мој Лончару, неће тебе понижавање проф Живића учиниту бољим министром. Еј Лончаре!

Срамото! Бруко једна!


#   Сокобања   Љиљана Исаковић   Саша Живић   Златибор Лончар   специјална болница
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима