Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Lončar smenio profesora Živića

rssBookmark and Share

Sokobanja 11.02.2015. JM

Još jedna bruka i sramota ministra Lončara.
Ovoga puta zbog političkih dilova je stradao jedan od najboljih domaćih stručnjaka za dečje interne bolesti, prof. dr Saša Živić.

Lončar smenio profesora Živića

Profesor Živić je bio predsednik UO Specijalne bolnice u Soko banji, gde je već dugo godina direktor dr Ljiljana Isaković. Gde je nastao problem?

Onoga trenutka kada je profesor Živić počeo da ukazuje na zloupotrebe u radu direktorke Isaković, krenula je njegova smena. Kulminacija je stigla odlukom ministra Lončara da je prof. dr. Saša Živić smenjen sa mesta predsednila UO Specijalne bolnice u Soko banji.

Cela priča je tragična jer dokazuje da su politički kalkulanti, neuspešni asistenti i pseudo doktori nauka jači od ljudi sa stavom, pravičnim poslovanjem i međunarodno priznatih u struci. Dr Živić je upravo to, profesor od renomea, omiljen i među studentima ali i pacijentima, sekretar je pedijatrijskog udruženja Srbije i jedan od naučno najcitiranijih i najpriznatijih stručnjaka u zemlji i svetu za oblast dečjih internih bolesti.

Asistentu Lončaru takav čovek ne treba u sistemu zdravstva, asistentu Lončaru trebaju kadrovi poput dr Isaković, žene u čijem je kolektivu najveći broj uzbunjivača u Srbiji, žene koja je pod krivičnom istragom, žene kojoj su pođednako dobre sve stranke na vlasti, od G17 plus do SNS-a.

E moj asistente, izgleda da je onaj Šešelj u pravu. E moj Lončaru, neće tebe ponižavanje prof Živića učinitu boljim ministrom. Ej Lončare!

Sramoto! Bruko jedna!


#   Sokobanja   Ljiljana Isaković   Saša Živić   Zlatibor Lončar   specijalna bolnica
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima