Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Михајловић: Извођачи јасно да одреде датум завршетка Коридора 10!

rssBookmark and Share

Грделица 06.06.2017. М.М. Јужан Србија Инфо

Потпредседник Владе Републике Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је данас да су радови на Коридору 10 при крају, али да највероватније неће све бити завршено до краја ове године.

Фото: Коридор 10
Фото: Коридор 10

Михајловић је, након састанка са вршиоцима дужности директора предузећа "Коридори Србије" и "Путеви Србије" – Зораном Бабићем и Зораном Дробњаком, на којем је било речи о извођењу радова на коридорима 10 и 11, објаснила да су на пробијање рокова утицали разни фактори.

Она је навела да очекује извештај о томе, а нарочито о околностима које нису биле објективне, и затражила од саговорника прецизну динамику за све деонице на коридорима 10 и 11.

Михајловић је истакла да ће након тога, у наредних седам до десет дана, видети каква ће бити одлука "Коридора Србије" за критичне деонице на Коридору 10, попут тунела Предејане. 

Према њеним речима, састанци са директорима ових предузећа одржаваће се најмање једанпут месечно, јер не може да се ради без сталне координације "Путева Србије" и "Коридора Србије", као и Владе и ресорног министарства.

Коментара: 0


#   Путеви Србије   Зорана Михајловић   Грделица   коридор 10   Зоран Бабић   Коридори Србије
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима