Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ружић: Српско- израелски бизнис клуб донирао нишким школама лед расвету за 800 школских табли

rssBookmark and Share

Ниш 16.11.2022. Јужна Србија Инфо

Министар просвете Бранко Ружић присуствовао је данас додели донације лед расвете за школске табле у основним и средњим школама у Нишу и оценио да ће то олакшати рад ученика и наставника и унапредити услове за преношење знања.

Ружић: Српско- израелски бизнис клуб донирао нишким школама лед расвету за 800 школских табли

„Желим да изразим захвалност амбасади Израела и српско-израелском бизнис клубу, који су препознали потребе наших школа и обезбедили ову донацију“, истакао је министар.

Он је рекао да је заједнички циљ улагање у побољшање квалитета образовања и да ће зато Министарство просвете наставити да ради на обезбеђивању квалитетних услова за рад и учење.

„Због тога настојимо и да кроз различите донаторске пројекте и у сарадњи са друштвено-одговорним компанијама које желе да допринесу образовном систему у што већем обиму побољшамо услове у образовним установама широм Србије“, рекао је министар Ружић.

Српско- израелски бизнис клуб донирао је основним и средњим школама у Нишу, уз подршку Амбасаде Израела, лед расвету за 800 школских табли у 55 основних и средњих школа у Нишу.


#   Ниш   школе   донација   Израел   Бранко Ружић   Министарство просвете   ЛЕД расвета   Српско- израелски бизнис клуб
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима