Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ružić: Srpsko- izraelski biznis klub donirao niškim školama led rasvetu za 800 školskih tabli

rssBookmark and Share

Niš 16.11.2022. Južna Srbija Info

Ministar prosvete Branko Ružić prisustvovao je danas dodeli donacije led rasvete za školske table u osnovnim i srednjim školama u Nišu i ocenio da će to olakšati rad učenika i nastavnika i unaprediti uslove za prenošenje znanja.

Ružić: Srpsko- izraelski biznis klub donirao niškim školama led rasvetu za 800 školskih tabli

„Želim da izrazim zahvalnost ambasadi Izraela i srpsko-izraelskom biznis klubu, koji su prepoznali potrebe naših škola i obezbedili ovu donaciju“, istakao je ministar.

On je rekao da je zajednički cilj ulaganje u poboljšanje kvaliteta obrazovanja i da će zato Ministarstvo prosvete nastaviti da radi na obezbeđivanju kvalitetnih uslova za rad i učenje.

„Zbog toga nastojimo i da kroz različite donatorske projekte i u saradnji sa društveno-odgovornim kompanijama koje žele da doprinesu obrazovnom sistemu u što većem obimu poboljšamo uslove u obrazovnim ustanovama širom Srbije“, rekao je ministar Ružić.

Srpsko- izraelski biznis klub donirao je osnovnim i srednjim školama u Nišu, uz podršku Ambasade Izraela, led rasvetu za 800 školskih tabli u 55 osnovnih i srednjih škola u Nišu.


#   Niš   škole   donacija   Izrael   Branko Ružić   Ministarstvo prosvete   LED rasveta   Srpsko- izraelski biznis klub
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima