Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Секс скандал у лесковачкој болници: Директор затекао медицинску сестру и њеног љубавника

rssBookmark and Share

Лесковац 08.08.2017 Лесковачке вести, Југ медиа

Током ненајављене ноћне контроле медицинског особља, директор Опште болнице у Лесковцу Небојша Димитријевић наишао је на сцену од које се и сам постидео.

Секс скандал у лесковачкој болници: Директор затекао медицинску сестру и њеног љубавника

Директор лесковачке Опште болнице Небојша Димитријевић затекао је овог викенда, током ноћног ненајављеног обиласка ове здравствене установе, медицинску сестру са Неурологије у љубавном заносу са својим љубавником и против ње је покренут дисциплински поступак, пише портал Лесковачке вести.

Љубавник, иначе из Бобишта, није упошљеник болнице, а њега је четрдесетогодишња медицинска сестра „привела“ на свом радном месту, наводећи га да глуми болесника, чиме је тешко прекршила радну дисциплину

Директор је медицинску сестру и њеног обнаженог љубавника у љубавном заносу затекао у једној од канцеларија у току радног времена што га је, тврде нам очевици, видно узнемирило и шокирало.

“Све сам очекивао осим такве сцене. Морам да признам да ми је било веома непријатно. Против сестре је покренут дисциплински поступак јер је начинила тежак прекршај радне дисциплине”, било је све што је Димитријевић хтео да каже.

Откривени скандал је истог тренутка љубавнике дао у бег.

Посрамљена медицинска сестра је већ данас „побегла“ на боловање, након што јој је јасно стављено до знања да ће против ње бити покренут дисциплински поступак и могући отказ.

Он није био једини сведок ове сцене већ су љубавни пар затекли и његови сарадници, али је био први који је отворио врата канцеларије на Одељењу неурологије у ноћи змеђу 4. и 5. јула.

Извесно је да после овог случаја никоме више неће пасти на памет да води љубав у болници, за коју се у граду и гласно прича да то није први случај.

Коментара: 1


#   Лесковац   секс   Небојша Димитријевић   секс скандал  Општа болница Лесковац
@▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-)

    Demir, 09.08.2017:
    Odsad ce se sexati na brzaka


[ Додај коментар ]