Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Лапчевић ДСС: Враћамо се на велика врата у парламент Србије

rssBookmark and Share

08.03.2016. З.С. Јужна Србија Инфо

Милан Лапчевић из Ниша, потрпрдседник Демократске странке Србије и први на листи нишких кандидата за народне посланике, изјавио је за Јужну Србију да очекује повратак на велика врата ДСС у параламент Србије.

Враћамо се у парламент на велика врата: Милан Лапчевић потпредседник ДСС
Враћамо се у парламент на велика врата: Милан Лапчевић потпредседник ДСС

Данас су се сакупљали потписи за парламентарне изборе?

- Да, данас су се у просторијама ГО ДСС  у Нишу сакупљали потписи листе ДСС-Дери, за парламентарне изборе, а сакупљање се наставља и сутра, од 14,30 до 20 часова. Очекујем да да ћемо скупити довољан број потписа без проблема. Ми смо већ данас прешли половину квоте која износи 800 потписа, и нашу листу предаћемо најкасније до четвртака ујутру, која ће највероватније бити под бројем 5.

Какве резултате очекујете?

- Искрено верујем да ће наша листа, пошто је потпуно различита од осталих, једина национална, државотворна и патриотска, забележити изванредан успех и да ће то бити право освежење на политичкој сцени Србија, и да се сигурно враћамо на велика врата у српски парламент.

- Ја верујем да ће резултат бити бар двоцифрен, а можда буде и нешто више од тога, с обзиром како се власт па и поједине опозиционе странке, које су под директном контролом запада и НАТО структура, путем скоро свих медија, окомиле на ДСС и Санду Рашковић Ивић, наравно и на наше коалиционе партнере Двери. 

- То показује да са нама имају очигледан проблем и да их ту нешто "жуља", чим су у свим медијима у фокусу Санда Рашковић Ивић и Двери. а то су све патритске снаге препознале и знаће то да цене својим гласом на изборима.

Коментара: 0


#   ДСС   Милан Лапчевић   Двери   НАТО   Скупштина Србије   Санда Рашковић Ивић   власт   избори 2016
@dsscentar @SPDveri @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима