Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Lapčević DSS: Vraćamo se na velika vrata u parlament Srbije

rssBookmark and Share

08.03.2016. Z.S. Južna Srbija Info

Milan Lapčević iz Niša, potrprdsednik Demokratske stranke Srbije i prvi na listi niških kandidata za narodne poslanike, izjavio je za Južnu Srbiju da očekuje povratak na velika vrata DSS u paralament Srbije.

Vraćamo se u parlament na velika vrata: Milan Lapčević potpredsednik DSS
Vraćamo se u parlament na velika vrata: Milan Lapčević potpredsednik DSS

Danas su se sakupljali potpisi za parlamentarne izbore?

- Da, danas su se u prostorijama GO DSS  u Nišu sakupljali potpisi liste DSS-Deri, za parlamentarne izbore, a sakupljanje se nastavlja i sutra, od 14,30 do 20 časova. Očekujem da da ćemo skupiti dovoljan broj potpisa bez problema. Mi smo već danas prešli polovinu kvote koja iznosi 800 potpisa, i našu listu predaćemo najkasnije do četvrtaka ujutru, koja će najverovatnije biti pod brojem 5.

Kakve rezultate očekujete?

- Iskreno verujem da će naša lista, pošto je potpuno različita od ostalih, jedina nacionalna, državotvorna i patriotska, zabeležiti izvanredan uspeh i da će to biti pravo osveženje na političkoj sceni Srbija, i da se sigurno vraćamo na velika vrata u srpski parlament.

- Ja verujem da će rezultat biti bar dvocifren, a možda bude i nešto više od toga, s obzirom kako se vlast pa i pojedine opozicione stranke, koje su pod direktnom kontrolom zapada i NATO struktura, putem skoro svih medija, okomile na DSS i Sandu Rašković Ivić, naravno i na naše koalicione partnere Dveri. 

- To pokazuje da sa nama imaju očigledan problem i da ih tu nešto "žulja", čim su u svim medijima u fokusu Sanda Rašković Ivić i Dveri. a to su sve patritske snage prepoznale i znaće to da cene svojim glasom na izborima.

Komentara: 0


#   DSS   Milan Lapčević   Dveri   NATO   Skupština Srbije   Sanda Rašković Ivić   vlast   izbori 2016
@dsscentar @SPDveri @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima