Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Едукације и конференција о информисању и младима у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 20.08.2018. Јужна Србија Инфо

У понедељак 20. августа, 2018.године у Официрском дому биће одржане едукације и конференција на тему информисања младих. Почетак едукација заказан је за 10 часова, а завршна конференција почиње у 15.30 чаосва.

Едукације и конференција о информисању и младима у Нишу

Догађај је намењен свим младима Града Ниша, а учешће у било ком сегменту је бесплатно. Овај догађај се реализује у оквиру пројекта „Информисање без блокаде за све младе“, који финансира Министарство омладине и спорта, а спроводи Канцеларија за младе Града Ниша и Омладински едукативни центар.

Догађај је посвећен информисању младих, стварању нових начина за побољшање информисаности и њихово активно укључивање у сам процес информисања.

Едукације ће се бавити иновативним начинима за пласирање информација, њиховом проналаску и сортирању, као и како да се млади сами ангажују у области информисања.

Разговараће се и о томе које су то информације и садржаји битни за младе и како они долазе до њих. На завршној конференцији обратиће се професионалци из области информисања или пласирања производа или услуга путем интернета.

Агенда целодневног догађаја са списком предавача и именима најављених учесника завршне конференције, налази се у прилогу.

Коментара: 0


#   Ниш   млади   Канцеларија за младе   медији   информисање   професионалци   Конференција о информисању младих
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима