Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Edukacije i konferencija o informisanju i mladima u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 20.08.2018. Južna Srbija Info

U ponedeljak 20. avgusta, 2018.godine u Oficirskom domu biće održane edukacije i konferencija na temu informisanja mladih. Početak edukacija zakazan je za 10 časova, a završna konferencija počinje u 15.30 čaosva.

Edukacije i konferencija o informisanju i mladima u Nišu

Događaj je namenjen svim mladima Grada Niša, a učešće u bilo kom segmentu je besplatno. Ovaj događaj se realizuje u okviru projekta „Informisanje bez blokade za sve mlade“, koji finansira Ministarstvo omladine i sporta, a sprovodi Kancelarija za mlade Grada Niša i Omladinski edukativni centar.

Događaj je posvećen informisanju mladih, stvaranju novih načina za poboljšanje informisanosti i njihovo aktivno uključivanje u sam proces informisanja.

Edukacije će se baviti inovativnim načinima za plasiranje informacija, njihovom pronalasku i sortiranju, kao i kako da se mladi sami angažuju u oblasti informisanja.

Razgovaraće se i o tome koje su to informacije i sadržaji bitni za mlade i kako oni dolaze do njih. Na završnoj konferenciji obratiće se profesionalci iz oblasti informisanja ili plasiranja proizvoda ili usluga putem interneta.

Agenda celodnevnog događaja sa spiskom predavača i imenima najavljenih učesnika završne konferencije, nalazi se u prilogu.


#   Niš   mladi   Kancelarija za mlade   mediji   informisanje   profesionalci   Konferencija o informisanju mladih
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima