Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Како изгубити сувишне килограме

Bookmark and Share

19.03.2019.

Пробали сте више дијета? Успеха ни на видику? Да ли сте знали да је већина дијета вас неће довести до резултатата које очекујете. Без панике, имамо решење за вас.

Како изгубити сувишне килограме

Дијете су конципиране тако да ви уствари гладујете. Шта се тада дешава у вашем организму. Успорава се метаболизам због премало калорија које уносите, јер се тако организам брани од наглог дефицита.

Ви ћете изгубити неколико килограма, али када се вратите на стари начин исхране због успореног метаболизма, следи вам чувени јо-јо ефекат. За оне који не знају, добићете које кг више, него што сте имали пре почетка дијете.

Питате се како онда изгубити килограме. Одговор је једноставан, трајна промена. Иаоко ове рећи делују бомбастично, промене које дају резултата се веома лако могу увести у свакодневну рутину.

Мој вам је савет, да не кренете нагло са увођењем свих промена, већ једну поједну и да полако гледате резултате које вам оне доносе. То ће вас мотивисати да наставите даље.

Прве промене, требале би бити у исхрани. За почетак избаците сокове и слаткише, односно нека само неделја буде ваш дан грешке. Избациванје шећера позитивно ће деловати и на вашу линију и на ваше здравље. Друга промена у исхрани после неког времена, треба да буде избацивање хлеба. Овим кораком бићете врло близу своме циљу.

Сада би вам већина саветовала одлазак у теретану, што вероватно и није лоше, али уколико немате новца или времена, спремили смо пар савета за вас.

Уколико станујете у згради, идите степеницама, за почетак само доле, а касније и горе, Видећете невероватне промене на вашој задњици и бутинама.

Други савет, уколико се ваша пријателјица, продавница налази до 10 минута пешке од вас не седајте у кола. Шетња ће вас довести до витке линије и поспеши ће ваше здравње.

Само неколико трајних промена, учиниће да будете здравији и задовоњни својом линијом. Не чекајте лето да почнете са променама, пођмите већ данас . Када дођу годишњи одмори и крену путованја за Немачку, Грчку и друге интересантне дестинације, засијајте пуним сјајем.

Коментара: 0


#   дијета
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима