Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Kako izgubiti suvišne kilograme

Bookmark and Share

19.03.2019.

Probali ste više dijeta? Uspeha ni na vidiku? Da li ste znali da je većina dijeta vas neće dovesti do rezultatata koje očekujete. Bez panike, imamo rešenje za vas.

Kako izgubiti suvišne kilograme

Dijete su koncipirane tako da vi ustvari gladujete. Šta se tada dešava u vašem organizmu. Usporava se metabolizam zbog premalo kalorija koje unosite, jer se tako organizam brani od naglog deficita.

Vi ćete izgubiti nekoliko kilograma, ali kada se vratite na stari način ishrane zbog usporenog metabolizma, sledi vam čuveni jo-jo efekat. Za one koji ne znaju, dobićete koje kg više, nego što ste imali pre početka dijete.

Pitate se kako onda izgubiti kilograme. Odgovor je jednostavan, trajna promena. Iaoko ove reći deluju bombastično, promene koje daju rezultata se veoma lako mogu uvesti u svakodnevnu rutinu.

Moj vam je savet, da ne krenete naglo sa uvođenjem svih promena, već jednu pojednu i da polako gledate rezultate koje vam one donose. To će vas motivisati da nastavite dalje.

Prve promene, trebale bi biti u ishrani. Za početak izbacite sokove i slatkiše, odnosno neka samo nedelja bude vaš dan greške. Izbacivanje šećera pozitivno će delovati i na vašu liniju i na vaše zdravlje. Druga promena u ishrani posle nekog vremena, treba da bude izbacivanje hleba. Ovim korakom bićete vrlo blizu svome cilju.

Sada bi vam većina savetovala odlazak u teretanu, što verovatno i nije loše, ali ukoliko nemate novca ili vremena, spremili smo par saveta za vas.

Ukoliko stanujete u zgradi, idite stepenicama, za početak samo dole, a kasnije i gore, Videćete neverovatne promene na vašoj zadnjici i butinama.

Drugi savet, ukoliko se vaša prijateljica, prodavnica nalazi do 10 minuta peške od vas ne sedajte u kola. Šetnja će vas dovesti do vitke linije i pospeši će vaše zdravnje.

Samo nekoliko trajnih promena, učiniće da budete zdraviji i zadovonjni svojom linijom. Ne čekajte leto da počnete sa promenama, pođmite već danas . Kada dođu godišnji odmori i krenu putovanja za Nemačku, Grčku i druge interesantne destinacije, zasijajte punim sjajem.

Komentara: 0


#   dijeta
@


 


[ Dodaj komentar ]