Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Стомачни вирус јачи од игре: Због болести скоро свих играча одложена утакмица Пролетер - Раднички

rssBookmark and Share

Ниш 07.11.2019. Јужна Србија Инфо

Утакмица 16. кола Суперлиге Србије између Пролетера и Радничког из Ниша, која је требало да се одигра у суботу од 14 сати у Новом Саду, одложена је због стомачног вируса који је захватио готово све првотимце нишког тима..

Илустрација: Thinkstock / Ilustracija
Илустрација: Thinkstock / Ilustracija

У Радничком су урадили све да оспособе довољан број играча како би се овај меч одиграо, али пошто лекари нису дали  “зелено светло”, челници клуба из Ниша били су принуђени да затраже одлагање од надлежних органа. 

Раднички се овом приликом захвалио Фудбалском клубу Пролетер на разумевању поводом ове ситуације.

Фудбалере Радничког је по по повратку из Сенте где су играли са ТСЦ-ом прошле недеље “покосио” стомачни вирус, па јучерашњи и данашњи тренинг није одрадило чак 12 играча, од којих су деветорица стандардни првотимци. У питању су Нермин Хаскић, Стефан Михајловић, Лазар Ђорђевић, Иван Остојић, Ребин Сулака, Душан Пантелић, Филип Кнежевић, Риота Нома и Марко Кнежевић. Када се узме у обзир ова ситуација  и извештај лекара да они неће моћи да се опораве до суботе, дошло се до закључка да Раднички нема потребан фонд играча за одигравање суботње утакмице, па је одлагање било једино логично решење.

Раднички ће наредни меч у Суперлиги Србије одиграти 22. или 23. новембра против Црвене звезде на стадиону Чаир. 


#   Ниш   фудбал   Раднички ФК   вирус   Пролетер ФФ
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима