Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Stomačni virus jači od igre: Zbog bolesti skoro svih igrača odložena utakmica Proleter - Radnički

rssBookmark and Share

Niš 07.11.2019. Južna Srbija Info

Utakmica 16. kola Superlige Srbije između Proletera i Radničkog iz Niša, koja je trebalo da se odigra u subotu od 14 sati u Novom Sadu, odložena je zbog stomačnog virusa koji je zahvatio gotovo sve prvotimce niškog tima..

Ilustracija: Thinkstock / Ilustracija
Ilustracija: Thinkstock / Ilustracija

U Radničkom su uradili sve da osposobe dovoljan broj igrača kako bi se ovaj meč odigrao, ali pošto lekari nisu dali  “zeleno svetlo”, čelnici kluba iz Niša bili su prinuđeni da zatraže odlaganje od nadležnih organa. 

Radnički se ovom prilikom zahvalio Fudbalskom klubu Proleter na razumevanju povodom ove situacije.

Fudbalere Radničkog je po po povratku iz Sente gde su igrali sa TSC-om prošle nedelje “pokosio” stomačni virus, pa jučerašnji i današnji trening nije odradilo čak 12 igrača, od kojih su devetorica standardni prvotimci. U pitanju su Nermin Haskić, Stefan Mihajlović, Lazar Đorđević, Ivan Ostojić, Rebin Sulaka, Dušan Pantelić, Filip Knežević, Riota Noma i Marko Knežević. Kada se uzme u obzir ova situacija  i izveštaj lekara da oni neće moći da se oporave do subote, došlo se do zaključka da Radnički nema potreban fond igrača za odigravanje subotnje utakmice, pa je odlaganje bilo jedino logično rešenje.

Radnički će naredni meč u Superligi Srbije odigrati 22. ili 23. novembra protiv Crvene zvezde na stadionu Čair. 


#   Niš   fudbal   Radnički FK   virus   Proleter FF
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima