Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Град Ниш и Туристичко информативни центар Ниш, добитници сертификата "Најбољих 99 у Србији"

rssBookmark and Share

Ниш 29.04.2018. Јужна Србија Инфо

Пројекат „Најбољих 99 у Србији“ 2017. године је покренуло и организовало Удружење за развој туризма и екологију „Србија коју волим“.

Град Ниш и Туристичко информативни центар Ниш, добитници сертификата "Најбољих 99 у Србији"

Ову својеврсну акцију и пројекат је подржало Министарство трговине, туризма и телекомуникација, Туристичка организација Србије, Туристичка организација Војводине, Туристичка организација Београда, Висока туристичка школа струковних студија из Београда, Природно математички факултет Универзитета из Новог Сада, Департман за географију, туризам и хотелијерство, Факултет за хотелијерство и туризам из Врњачке Бање (Универзитет у Крагујевцу), Пословно удружење хотелско угоститељске привреде Србије (ХОРЕС), ЈУТА, као и велики број медијских кућа.

У амфитеатру Високе туристичке школе струковних студија у Београду 25.4.2018. године, уручени су сертификати и захвалнице за учешће у пројекту „Најбољих 99 у Србији“ 2017. године.

Екипа која је радила на пројекту „Најбољих 99 у Србији“, посећивала је у предходном периоду туристичке дестинације широм Србије и снимала прилоге о њима, уз сарадњу са локалним Туристичким организацијама..

Циљ акције је унпређење услуга у туризму Србије и промоција најзанимљивијих туристичких вредности.

Награду је добио, Град Ниш, Туристички информативни центар Ниш“, као и нишки хотели "New City" и Гарни хотел "ЕТЕР", римска винарија „Малча“ крај Ниша, музеј „Ћеле Кула“, пекара „Бранковић“, туристичка агенција „Еуротурс“ и црква Криста Краља – са сертификованим честицама.

Коментара: 0


#   Ниш   туризам   сертификат   Ћеле кула   Туристичка организација   Туристичка организација Ниш   Министарство туризма   Туристичка организација Србије   Министарство трговине   Туристичко информациони центар   ЈУТА
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима