Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Grad Niš i Turističko informativni centar Niš, dobitnici sertifikata "Najboljih 99 u Srbiji"

rssBookmark and Share

Niš 29.04.2018. Južna Srbija Info

Projekat „Najboljih 99 u Srbiji“ 2017. godine je pokrenulo i organizovalo Udruženje za razvoj turizma i ekologiju „Srbija koju volim“.

Grad Niš i Turističko informativni centar Niš, dobitnici sertifikata "Najboljih 99 u Srbiji"

Ovu svojevrsnu akciju i projekat je podržalo Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Turistička organizacija Srbije, Turistička organizacija Vojvodine, Turistička organizacija Beograda, Visoka turistička škola strukovnih studija iz Beograda, Prirodno matematički fakultet Univerziteta iz Novog Sada, Departman za geografiju, turizam i hotelijerstvo, Fakultet za hotelijerstvo i turizam iz Vrnjačke Banje (Univerzitet u Kragujevcu), Poslovno udruženje hotelsko ugostiteljske privrede Srbije (HORES), JUTA, kao i veliki broj medijskih kuća.

U amfiteatru Visoke turističke škole strukovnih studija u Beogradu 25.4.2018. godine, uručeni su sertifikati i zahvalnice za učešće u projektu „Najboljih 99 u Srbiji“ 2017. godine.

Ekipa koja je radila na projektu „Najboljih 99 u Srbiji“, posećivala je u predhodnom periodu turističke destinacije širom Srbije i snimala priloge o njima, uz saradnju sa lokalnim Turističkim organizacijama..

Cilj akcije je unpređenje usluga u turizmu Srbije i promocija najzanimljivijih turističkih vrednosti.

Nagradu je dobio, Grad Niš, Turistički informativni centar Niš“, kao i niški hoteli "New City" i Garni hotel "ETER", rimska vinarija „Malča“ kraj Niša, muzej „Ćele Kula“, pekara „Branković“, turistička agencija „Euroturs“ i crkva Krista Kralja – sa sertifikovanim česticama.

Komentara: 0


#   Niš   turizam   sertifikat   Ćele kula   Turistička organizacija   Turistička organizacija Niš   Ministarstvo turizma   Turistička organizacija Srbije   Ministarstvo trgovine   Turističko informacioni centar   JUTA
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima