Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Шанса за младе: “Easy Travel & Events” и едукативни туризам - учење страних језика широм Европе

rssBookmark and Share

Ниш 21.04.2019. Јужна Србија Инфо

Један од излагача на управо завршеном 20. јубиларном Међународном сајму туризма и активног одмора у Нишу, јесте и агенција “Easy Travel & Events” која је у свој широки програм, уврстила и едукативни туризам, тачније учење страних језика за младе.

Фото: Њ.П. јужна Србија
Фото: Њ.П. јужна Србија

"Врло смо задовољни и поносни, што можемо да понудимо један од непосредних програма едукације за младе југа Србије, тачније учења страних језика, енглески, немачки, француски, шпански и француски језик, где средњошколци боравећи у породицама домаћина, са погодностима нормалног, дневног живота (смештај, храна...), уче језик а притом похађају шетомесечну, или једногодишњу наставу", каже Славица Парлић, испред нишке “Easy Travel & Events” агенције.

Такође орагнизујемемо и двонедељне групне курсеве језика, који су са фиксним поласком, за децу и младе у Енглској, Малти, Кипру и САД..., а за одрасле, током целе године.

"То није све, наш програм укључује и специјалистичке курсеве и школе језика са специјалном наменом, ту мислим на одређене професије", додаје Парлић.

Поред конгресног, релакс и класичног програма, наша агенција посредује и у студирању у иностранству, на већини Универзитета на Западу.

Све билже инфомације на: http://easytravel.rs

 

Коментара: 0


#   Ниш   туризам   језик   иностранство   Сајам туризма и активног одмора   француски језик   Сајам туризма 2019   easytravel   Славица Парлић   едукативни туризам
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима