Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Познати аустралијски археолог снима филм о цару Константину Великом

rssBookmark and Share

Ниш 17.04.2019. Јужна Србија Инфо

Познати аустралијски археолог Гари Кент биће гост града Ниша и Туристичке организације Ниш од 17. до 21. априла 2019. године, како би снимао филм о историји Ниша и цару Константину Великом, рођеном у Нишу.

Познати аустралијски археолог снима филм о цару Константину Великом

Гари Кент је археолог и интернационални говорник. Као археолог урадио је велика истраживања старојеврејске и египатске културе, укључујући многобројна истраживачка путовања у библијске земље и египатска археолошка места.

Као оснивач, главни говорник и промотер „Писано је“ Гари се трудио да његове презентације буду фокусиране на великом интересовању друштва данас. Оснивач је и програма „Невероватно путовање“ чије емисије се данас емитују широм света. 

Археолог Гари Кент држаће предавања „Чудесна открића старог света“ у Основној школи „Свети Сава“, у улици Гарсије Лорке бб у Нишу од 17. до 21. априла, сваке вечери од 18 до 19 часова. Улаз на предавања је бесплатан. 
Распоред предавања: 

17. април – Чуда старог Египта 
18. април – Пропаст Тира 
19. април – Кир Велики 
20. април – Мистерија сребрног свитка 
21. април – Велике империје које су владале светом 
 

Коментара: 0


#   Ниш   Цар Константин Велики   археологија   Свети Сава   Туристичка организација Ниш   Сајам туризма и активног одмора   Сајам туризма 2019   Гари Кент
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима