Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Poznati australijski arheolog snima film o caru Konstantinu Velikom

rssBookmark and Share

Niš 17.04.2019. Južna Srbija Info

Poznati australijski arheolog Gari Kent biće gost grada Niša i Turističke organizacije Niš od 17. do 21. aprila 2019. godine, kako bi snimao film o istoriji Niša i caru Konstantinu Velikom, rođenom u Nišu.

Poznati australijski arheolog snima film o caru Konstantinu Velikom

Gari Kent je arheolog i internacionalni govornik. Kao arheolog uradio je velika istraživanja starojevrejske i egipatske kulture, uključujući mnogobrojna istraživačka putovanja u biblijske zemlje i egipatska arheološka mesta.

Kao osnivač, glavni govornik i promoter „Pisano je“ Gari se trudio da njegove prezentacije budu fokusirane na velikom interesovanju društva danas. Osnivač je i programa „Neverovatno putovanje“ čije emisije se danas emituju širom sveta. 

Arheolog Gari Kent držaće predavanja „Čudesna otkrića starog sveta“ u Osnovnoj školi „Sveti Sava“, u ulici Garsije Lorke bb u Nišu od 17. do 21. aprila, svake večeri od 18 do 19 časova. Ulaz na predavanja je besplatan. 
Raspored predavanja: 

17. april – Čuda starog Egipta 
18. april – Propast Tira 
19. april – Kir Veliki 
20. april – Misterija srebrnog svitka 
21. april – Velike imperije koje su vladale svetom 
 

Komentara: 0


#   Niš   Car Konstantin Veliki   arheologija   Sveti Sava   Turistička organizacija Niš   Sajam turizma i aktivnog odmora   Sajam turizma 2019   Gari Kent
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima